Redakce Nobilis Tilia
6. 5. 2021
Pro vůni na Vlčí Horu - přírodní kosmetika Nobilis Tilia

Pokud jste již Vlčí Horu navštívili, jistě si pamatujete klid, krásnou přírodu, a specifické vůně, které dávají tomuto místu jedinečnou atmosféru. Vůně lesa, louky i bylinek z naší zahrádky se tu mísí v závislosti na ročním období do unikátních vůní. My jsme pro vás zaznamenali tu nejintenzivnější a nejrozmanitější, která je příznačná pro léto. To se pokaždé rozvoní na loukách mateřídouška, třezalka, řebříček, rmen, v lesích pak smrky, borovice, modříny. Z naší Vlčihorské zahrady se v čerstvém vánku mísí vůně rozmanitých bylin s rozkvetlými lípami, bezy a divokými šípkovými růžemi podél cest, zatímco silnější vítr přináší vůně skalních roklí z nitra nedalekého národního parku. Vše dohromady tvoří jedinečnou vůni, kterou jinde nenajdete.

Tahle vlčihorská vůně v nás vyvolává pozitivní závislost k místu a pocity štěstí, které člověk zažívá uprostřed přírody, v propojení s lidmi, které má rád. Chceme se s vámi o tuto vlčihorskou náladu podělit. Přijměte vůni jako pozdrav či vzpomínku na Vlčí Horu, která vás bude posilovat a podporovat, ať jste kdekoliv. Nadechněte se zdraví a radosti z bytí na Zemi. S láskou pro vás…

Zákaznický servis

(+420) 412 383 421

Pondělí–pátek 8.00–17.00

nobilis@nobilis.cz

Přihlaste se k odběru novinek z Vlčí Hory

Povinná publicita dotačních projektů Nemovitosti Nobilis Tilia, OP PIK, Nemovitosti Nobilis Tilia, TECHNOLOGIE Nobilis Tilia, Odborné posouzení abrazivity zubní pasty a Stanovení penetrace aktivních látek naleznete ZDE.

© 2003–2024 Nobilis Tilia s.r.o.
Laboratoře přírodní kosmetiky, Vlčí Hora 147 407 46 Krásná Lípa | IČ: 25497006 | DIČ: CZ25497006
Nobilis Tilia je zapsaná v Obchodním rejstříku, vedeným Krajským soudem v Ústí nad Labem oddíl C, vložka 21050.
Vývoj v inspirum, internetový obchod inspishop.