Biofáze: 3 kroky ke krásné pleti - přírodní kosmetika Nobilis Tilia

Enzymatická regenerace je již od roku 1999 naším originálním programem péče o pleť, který od té doby uspokojil tisíce zákazníků a kosmetických salonů. Jako mnohé jiné výrobky tak i enzymatická regenerace prošla v průběhu let zásadní inovací, aby dostála náročným požadavkům certifikované přírodní kosmetiky a v roce 2018 také novým testováním účinnosti na vědeckém pracovišti. Ke svému 20. výročí uvedení na trh si vysloužila i nový kabátek a praktické přehledné uspořádání.

Co všechno Biofáze umí?

Blahodárné účinky Biofáze poznáte na svojí pleti už po prvních ošetřeních. Jedná se totiž o unikátní metodu přírodního ošetření pokožky, založenou na ovlivňování enzymů přirozeně v ní obsažených. Významně snižuje oxidační stres, pomáhá uchovávat vitalitu pleti, posiluje její ochranu, podporuje regeneraci a přináší úlevu při celé řadě potíží. Výjimečnost metody spočívá v tom, že výrobky neobsahují enzymy, které by měly žádoucí účinky vyvolat, ale ovlivňují enzymy, které naše pokožka přirozeně obsahuje.

Séra a způsob jejich vrstvení mají na pokožku prokazatelný účinek. Během domácí intenzivní kúry s nimi můžete vyřešit:

  • Oživení a projasnění ochablé a unavené pleti

  • Regeneraci po opalování

  • Revitalizaci pleti během zimy a mrazivého počasí

  • Detoxikaci pleti

  • Zlepšení stavu pokožky, která trpí nadměrnou suchostí a předčasnou tvorbou vrásek

  • Poruchy pigmentace

  • Problémy s akné, ekzémy, rozšířenými žilkami, jizvami a dalšími problematickými stavy

Proč voní jako nebe na zemi?

Hlavními látkami, které enzymatickou aktivitu vyvolávají, jsou kompozice éterických olejů spolu s dalšími látkami v jednotlivých sérech. Synergické směsi obsahují pět až sedm různých druhů éterických olejů a výsledná vůně je prostě okouzlující. Díky účinkům přírodních éterických olejů ovlivňují přirozeným způsobem nejen stav pleti, ale také momentální náladu a psychickou rovnováhu.

Jednotlivá séra jsme rozdělili do praktických sad, které vám pomohou vyřešit šest nejčastějších problémů s pletí. Nanášejí se třífázově použitím tří synergických sér v pořadí Geranium, Tymián a závěrečné sérum, a to na odlíčenou pleť obličeje, krku a dekoltu. Věříme, že zpřehlednění formou sad a postupů ošetření vám pomůže v rychlejší orientaci. Velmi nás těší, že kdo Biofázi vyzkoušel, vždy se k ní rád vrací. Je to totiž nejen láska na první dotek, ale i na celý život.

O autorovi:
Adéla Zrubecká
Adéla Zrubecká je spolumajitelkou Nobilis Tilia. Vystudovala aromaterapii v Institutu Tradiční Přírodní Medicíny a Aromaterapie v Londýně a v roce 1995 si otevřela vlastní praxi pro klienty. Díky svým zahraničním kontaktům nadále spoluorganizuje zahraniční konference aromaterapie a publikuje v odborných i populárních časopisech. Je lektorkou Institutu aromaterapie a zaměřuje se zejména na praktické využití aromaterapie ve spojení s tradiční čínskou medicínou.
Všechny články autora

Zákaznický servis

(+420) 412 383 421

Pondělí–pátek 8.00–17.00

nobilis@nobilis.cz

Přihlaste se k odběru novinek z Vlčí Hory

Povinná publicita dotačních projektů Nemovitosti Nobilis Tilia, OP PIK, Nemovitosti Nobilis Tilia, TECHNOLOGIE Nobilis Tilia, Odborné posouzení abrazivity zubní pasty a Stanovení penetrace aktivních látek naleznete ZDE.

© 2003–2024 Nobilis Tilia s.r.o.
Laboratoře přírodní kosmetiky, Vlčí Hora 147 407 46 Krásná Lípa | IČ: 25497006 | DIČ: CZ25497006
Nobilis Tilia je zapsaná v Obchodním rejstříku, vedeným Krajským soudem v Ústí nad Labem oddíl C, vložka 21050.
Vývoj v inspirum, internetový obchod inspishop.