Gábina Jankovská
14. 2. 2019
Lipová péče: pomocník v boji proti vráskám - přírodní kosmetika Nobilis Tilia

Vrásky – strašák snad každé ženy. Žádná z nás se jim dříve či později nevyhne. Už od narození člověk přirozeně stárne, pokožka nevyjímaje. Ovšem kdy se první vrásky objeví, můžeme samy aktivně ovlivnit péčí o naší pleť.

Obecně se vrásky mohou objevit již po 20. roku věku, a to kolem očí, případně na čele. Jsou to zejména jemné vrásky způsobené mimikou, která je velmi individuální, ale k jejich vzniku může přispět řada faktorů – nesprávně volené přípravky o daný typ pleti, například nedostatek hydratace suché pleti, přílišné přesušování mastné či aknózní pleti, prostý nedostatek každodenní péče či naopak péče přehnaná. Jak tedy najít optimální péči? A kdy vůbec první vrásky začít řešit? Vhodným řešením je Lipová detoxikační péče, v níž najdete všechny potřebné pomocníky pro ucelenou péči o pleť.

Proč jsou výrobky s mikroemulzí tak účinné?

Receptury detoxikační řady vycházejí z přírodní mikroemulze, jež je výsledkem našeho vlastního výzkumu a vývoje. Ta výrazně posunuje účinnost přípravků, neboť mikročástice krémů se velmi dobře vstřebávají, a to i do nejhlubších vrstev pokožky, která tak účinné látky využije výrazně efektivněji. A jak to poznáte? Celkem jednoduše – například u Projasňujícího krémupotřebujete najednou asi tak polovinu až třetinu množství, které jste byly zvyklé používat u běžných krémů, tak je vydatná. Díky této unikátní receptuře se mnohem rychleji vpije do pokožky, ta se postupně nasytí a po několika minutách už vůbec nemáte potřebu krém nanést v další vrstvě. Pleť je hebká, ale ne mastná, vyhlazená, ale nepne. Krém obsahuje i kyselinu hyaluronovou, takže pleť krásně hydratuje a vypíná. Prakticky si to ověříte třeba tím, jak rychle vám po ránu zmizí otisk zmačkaného polštáře z obličeje.

Odlíčení a detoxikace v jednom

Čisticí balzám Tilia skvěle odstraní make-up a připraví moji pleť na další péči. Má také antimikrobiální účinky, díky včelímu medu, a zároveň díky jílu pleť detoxikuje a čistí. Pro dočištění sáhněte po pleťové vodě. Spojení vás překvapí svou vůní a vytvoří rituál s vědomím, že tyhle chvilky patří jen vám.

Pravidlo jednoho týdne

Maskovací rituál by měl být alespoň jednou týdně, tvrdí kosmetičky, redaktorky v časopisech a vůbec všichni, kteří se zabývají tím, jak by o sebe měla pečovat správná žena. Skvělá Detoxikační pleťová maska je prostě zázrak – po každém použití se obličej rozjasní, vyhladí, aniž byste měla pocit pnutí, vysušení.

Zákaznický servis

(+420) 412 383 421

Pondělí–pátek 8.00–17.00

nobilis@nobilis.cz

Přihlaste se k odběru novinek z Vlčí Hory

Povinná publicita dotačních projektů Nemovitosti Nobilis Tilia, OP PIK, Nemovitosti Nobilis Tilia, TECHNOLOGIE Nobilis Tilia, Odborné posouzení abrazivity zubní pasty a Stanovení penetrace aktivních látek naleznete ZDE.

© 2003–2024 Nobilis Tilia s.r.o.
Laboratoře přírodní kosmetiky, Vlčí Hora 147 407 46 Krásná Lípa | IČ: 25497006 | DIČ: CZ25497006
Nobilis Tilia je zapsaná v Obchodním rejstříku, vedeným Krajským soudem v Ústí nad Labem oddíl C, vložka 21050.
Vývoj v inspirum, internetový obchod inspishop.