Tereza Zedková
10. 3. 2024
Voňavý návod na zdravý domov - přírodní kosmetika Nobilis Tilia

Aromaterapie je věda i umění v jediné kapce. Dokonalá symfonie čistých tónů éterických olejů, které provoní váš domov, a díky svým rozmanitým pozitivním účinkům ho zároveň ozdraví. Připravili jsme pro vás proto návod na zdravý domov plný okouzlujících vůní pro celou rodinu.

Aromaterapie využívá účinků éterických olejů, které pozitivně působí na širokou škálu tělesných i psychických potíží. A to prostřednictvím nádherných vůní éterických olejů získávaných z léčivých siličnatých rostlin pomocí destilace vodní párou. Tyto jedinečné vůně vytvářejí doma příjemnou atmosféru plnou harmonie, zklidnění, radosti a dobré nálady. A kromě toho díky svým antibakteriálním, antiseptickým a dalším vlastnostem pročišťují domácí prostředí od virů a jiných choroboplodných zárodků. Pomáhají tak předcházet civilizačním onemocněním a posilují přirozenou obranyschopnost organismu.

Jak éterické oleje používat

Aby se vůně éterických olejů uvolnily do prostoru, stačí pár kapek esence nakapat do aroma difuzéru, na látkový kapesníček, hračku, keramickou destičku anebo sáhnout po našich jedinečných Aroma osvěžovačích vzduchu.

Osvěžovače využijete jako přírodní bytový parfém, který provoní váš domov a vykouzlí přívětivou atmosféru během pár okamžiků, stačí k tomu totiž pouze několik stříknutí do ovzduší. Navíc je snadno přibalíte také do kufru na dovolenou, oceníte je jako vůně do auta, do kanceláře, do školy či do jiných společných prostorů. Jejich vůně vám pomohou s detoxikací ovzduší, dodají energii a uvolní dech. Aroma osvěžovač vzduchu Detox s citrusovým aroma vás zbaví napětí, zlepší soustředění a pozvedá náladu. S Aroma osvěžovačem vzduchu Nádech se přenesete do hlubin lesa, kde vás obklopí vůně jehličnanů a eukalyptu, díky kterým ulevíte nachlazení a kašli. Letní tóny bylin a limetky v Aroma osvěžovači vzduchu Energie vás zbaví únavy a napětí, pomůžou zvládnout stres a vyčerpání. Klidné usínání a hluboký spánek vašich miminek zajistí Dětský osvěžovač vzduchu Majda. Jemná koncentrace BIO bylinných éterických olejů je vhodná i pro novorozence, má relaxační účinky a podporuje pokojné dýchání.

Při rozhodování, zda zvolit aromalampu nebo aroma difuzér, doporučujeme vybrat kvalitní difuzér, který rozptyluje vůně éterických olejů po místnosti šetrně a bezpečně. Aromalampa se svíčkou nejen, že není vhodná například do dětských pokojů, ale teplo svíčky olej přepaluje a znehodnocuje jeho účinky. Ultrazvukové, elektrické či mechanické difuzéry jsou krásným bytovým doplňkem a většinou disponují i různým barevným podsvícením. Vzduch v místnosti provoní a pročistí a ty ultrazvukového ho také zvlhčují. Stačí do nich nakapat 5-8 kapek oleje a mít je zapnutý zhruba 1 hodinu. V naší nabídce naleznete difuzér i pro děti v designu sovičky nebo přenosný designový difuzér do auta.

Vůně pro každého

Při výběru éterických olejů se řiďte svým nosem a možnými zdravotními kontraindikacemi. V nepřeberném množství vůní určitě najdete takovou, která bude pro vás ta pravá co do aroma i potřebných účinků. Pokud s aromaterapií začínáte, vyzkoušejte nejdříve základní jednodruhové oleje, jako je levandule, citron, pomeranč, eukalyptus, borovice či máta a u každého sledujte jeho účinek. Jednodruhové vůně jsou vhodné i do prostoru s malými dětmi a zvířaty, která jsou na éterické oleje zvlášť citlivá. U našich originálních směsí éterických olejů se vůně a účinky jednotlivých olejů vzájemně posilují. Naši zkušení aromaterapeuti je namíchali přesně tak, aby rozvířili vaši inspiraci, podpořili radost ze života, usnadnili vzájemnou komunikaci a vyladili snad každou oblast vašeho života.

Zákaznický servis

(+420) 412 383 421

Pondělí–pátek 8.00–17.00

nobilis@nobilis.cz

Přihlaste se k odběru novinek z Vlčí Hory

Povinná publicita dotačních projektů Nemovitosti Nobilis Tilia, OP PIK, Nemovitosti Nobilis Tilia, TECHNOLOGIE Nobilis Tilia, Odborné posouzení abrazivity zubní pasty a Stanovení penetrace aktivních látek naleznete ZDE.

© 2003–2024 Nobilis Tilia s.r.o.
Laboratoře přírodní kosmetiky, Vlčí Hora 147 407 46 Krásná Lípa | IČ: 25497006 | DIČ: CZ25497006
Nobilis Tilia je zapsaná v Obchodním rejstříku, vedeným Krajským soudem v Ústí nad Labem oddíl C, vložka 21050.
Vývoj v inspirum, internetový obchod inspishop.