Redakce Nobilis Tilia
24. 10. 2022
výběr aroma difuzéru - přírodní kosmetika Nobilis Tilia

Ultrazvukové, skleněné, keramické nebo s ventilátorem. Řeč je o aroma difuzérech. Jsou jednoduché na použití, bezpečné a jsou nejšetrnějším prostředkem pro inhalaci éterických olejů se zachováním jejich maximálních účinků. Během pár okamžiků rozptýlí jemnou mlhu s aroma použitých olejů do místnosti, pročistí tak vzduch od virů a bakterií, provoní blahodárnými vůněmi a zároveň zvlhčují vzduch.

Nádech plný harmonie

Nejčastější způsob použití éterických olejů je inhalace. Prostým nádechem se vůně dostávají čichovým nervem do čichového centra v mozku, kde aktivně ovlivňují nervový systém. Tím si můžete navodit zvýšení či snížení krevního tlaku, pocit tepla, chladu. Vhodně vybraný éterický olej vám přinese osvěžení, zklidnění i povzbuzení, když je to potřeba. Jeden nádech plný blahodárného aroma vám pomůže odstranit bolesti hlavy, svalové napětí a další. Navíc vám éterické oleje díky svým přirozeným vlastnostem pomohou také s posílením obranyschopnosti těla. Vybranou vůni vdechujte přímo z lahvičky, použijte inhalační tyčinky, neglazovanou keramiku nebo difuzér.

Aroma difuzéry jsou bezpečnou alternativou ke klasickým aromalampám se svíčkou, které nejsou příliš vhodné například do dětských pokojů. Hodí se také do společných prostor s vyšší koncentrací osob, jako jsou školy a školky, kanceláře, salóny či čekárny. Řada z nich má také světelné podbarvení, díky němuž vykouzlí příjemnou a klidnou atmosféru.

Jak si vybrat difuzér?

Jednoduše. Podle svých potřeb. Položte si následující otázky – kde chcete difuzér používat? Jak velké jsou tyto prostory? Pohybují se v nich děti? Potřebujete difuzér přenášet? Potřebujete také zvlhčit vzduch v místnosti? Odpovědi na tyto otázky vám řeknou, jaký difuzér je pro vás vhodný. V naší nabídce najdete hned několik typů aroma difuzérů.

Difuzér a zvlhčovač v jednom

  • Dětský difuzér se zvlhčovačem - Pomocí vody a ultrazvuku rozptyluje po dětském pokoji jemnou mlhu éterických olejů. Volitelné barevné odstíny vytvoří v místnosti magickou atmosféru, u které se dětem bude příjemně usínat. Když se odpaří všechna voda, difuzér se automaticky vypne. Vhodný do 50 m2.

  • Aromadifuzér - Ultrazvukový difuzér vytváří jemnou mlhu, která nese éterické oleje a decentně zvlhčuje suchý vzduch. Při nízké hladině vody se automaticky vypne. Vhodný do 30 m2.

  • Keramický difuzér - Rozptyluje éterické oleje pomocí vody a ultrazvuku. Jemné světelné paprsky volitelné barvy prozařují keramickým stínidlem a podporují momentální náladu. Do 30 m2.

Jde to i bez vody

  • Aroma difuzér do auta - Přenosný difuzér éterických olejů s baterií snadno umístíte do prostoru na kelímky v autě. Do nádoby dáváte pouze éterické oleje, proto není třeba mít obavy z vylití. Má 3 verze intenzity rozprašování. A je ideálním dárkem pro muže.

  • Prostorový difuzér éterických olejů - Skleněný difuzér na dřevěném podstavci uvolňuje molekuly éterických olejů mechanicky bez zahřívání. Má 2 verze intenzity a automaticky se vypne po 60 minutách. Je vhodný do velkých prostorů, kanceláří nebo do čekáren do 100 m2.

  • Neglazovaná keramika – Jednoduché řešení pro váš osobní prostor. Na keramiku stačí nakapat několik kapek éterického oleje umístit kamkoliv, například na pracovní stůl, do auta nebo do šatníku.

TIP: O svůj difuzér pečujte! Abyste si mohli plně užívat vůní éterických olejů, pravidelně jej čistěte, měňte vodu, pokud máte difuzér se zvlhčovačem, a odstraňujte vodní usazeniny a další nečistoty. Prodloužíte tak jeho životnost. Pro skleněné i plastové difuzéry máme v nabídce Čisticí směs na difuzéry.

Zákaznický servis

(+420) 412 383 421

Pondělí–pátek 8.00–17.00

nobilis@nobilis.cz

Přihlaste se k odběru novinek z Vlčí Hory

Povinná publicita dotačních projektů Nemovitosti Nobilis Tilia, OP PIK, Nemovitosti Nobilis Tilia, TECHNOLOGIE Nobilis Tilia, Odborné posouzení abrazivity zubní pasty a Stanovení penetrace aktivních látek naleznete ZDE.

© 2003–2024 Nobilis Tilia s.r.o.
Laboratoře přírodní kosmetiky, Vlčí Hora 147 407 46 Krásná Lípa | IČ: 25497006 | DIČ: CZ25497006
Nobilis Tilia je zapsaná v Obchodním rejstříku, vedeným Krajským soudem v Ústí nad Labem oddíl C, vložka 21050.
Vývoj v inspirum, internetový obchod inspishop.