Gábina Jankovská
3. 5. 2021
Dejte sbohem suché pleti - přírodní kosmetika Nobilis Tilia

Suchá pokožka vás nemusí trápit navždy, stačí se zaměřit na to, co tento problém způsobuje a jak ho účinně a dlouhodobě vyřešit. Nejčastější příčinou suchosti pleti je nedostatek hydratace. Pleť s věkem ztrácí schopnost zadržovat vláhu a snižuje se její elasticita. Problémy vznikají také používáním nevhodných produktů i nedostatečným pitným režimem. Pokožka je povadlá, ochablá a náchylná ke vzniku vrásek.

Vybírejte si takové přípravky, které pleti dodají dostatek hydratace. Základním pomocníkem pro okamžité doplnění vláhy jsou jemné přírodní květové vody. Jsou výsledkem destilace éterických olejů a díky tomu jsou bohaté na bioaktivní látky. Pokožku čistí a zklidňují a pomáhají obnovit její přirozenou ochrannou vrstvu. Pleť pravidelně osvěžujte vodou kdykoli během dne.

V péči o suchou pleť využijete také Hyaluronové sérum. Obsahuje molekuly kyseliny hyaluronové pro dostatečnou vlhkost a také extrakt z přesličky rolní s obsahem křemíku pro podporu elasticity pleti. Sérum je vhodné jako podklad pod krém nebo make-up, velmi rychle se vstřebává a jeho účinek je patrný hned po použití. Pokud chcete pleť podpořit nejen hydratací, ale i účinnými anti-age pomocníky, pak volte Bioaktivní liftingové sérum. Pleť okamžitě vypne, vyhladí jemnější vrásky a ty výraznější viditelně zjemní. Vaše pleť tak skutečně omládne.

Kosmetický zázrak – mokřadka

Pro každodenní péči o svou pleť použijte Mokřadkový krém. Jeho základem je mokřadkový olej, který má výjimečné hydratační účinky a hned po první aplikaci zaznamenáte, jak se vaše pleť projasní a rozzáří. Mikroemulzní složení tohoto přírodního krému zaručí, že účinné látky proniknou i do nejhlubších vrstev pokožky. Krém se zároveň velmi dobře vstřebává a pleť zanechává sjednocenou, vyhlazenou.

Kvalitní rostlinné oleje jsou v kosmetické péči stále oblíbenější, ať už jednodruhové nebo jejich směsi. Mohou nahradit krémy a jsou ideálním pokračováním po použití obnovujících sér Biofáze. Pokud se naučíte využívat krémy jako denní péčioleje jako doplňkovou hloubkovou a intenzivní péči, vaše pleť se vám odvděčí zdravým a pěstěným vzhledem. Mokřadkový olej, který mimochodem patří k nejstabilnějším rostlinným olejům vůbec, se řadí mezi ty s vysokými hydratačními účinky. Pokud vás trápí nějaké kožní defekty, jako jsou například jizvičky, volte olej šípkový, ten je známý i pro své anti-age schopnosti. Uvidíte, že si dokáže poradit i viditelnými projevy stárnutí. Podobně Makadmiový olej dodá vaší pleti hloubkovou výživu a zejména suchou pleť pomůže regenerovat.

Relaxační voňavá tečka

Jako intenzivní pečující kúru volte sadu obnovujících sér Biofáze Bazalka. Tři po sobě jdoucí séra aktivují v pleti enzymy tak, aby podpořily její přirozenou rovnováhu. Třetí sérum Bazalka je vhodné právě pro podporu hydratace a revitalizace pleti. Kúru používejte alespoň měsíc, ideálně jednou denně. Séra působí pozitivně nejen na pleť, ale i psychiku, protože hlavními bioaktivními látkami jsou éterické oleje. Voňavý rituál s Biofází si jistě zamilujete a bude to vaše každodenní třicetiminutovka určená jen vám.

Doporučujeme obezřetnost s užíváním bazalky v těhotenství. Všeobecně se její užívání v těhotenství nedoporučuje. Které další éterické oleje nejsou vhodné pro užívání během těhotenství se dozvíte na našem voňavém blogu.

Zákaznický servis

(+420) 412 383 421

Pondělí–pátek 8.00–17.00

nobilis@nobilis.cz

Přihlaste se k odběru novinek z Vlčí Hory

Povinná publicita dotačních projektů Nemovitosti Nobilis Tilia, OP PIK, Nemovitosti Nobilis Tilia, TECHNOLOGIE Nobilis Tilia, Odborné posouzení abrazivity zubní pasty a Stanovení penetrace aktivních látek naleznete ZDE.

© 2003–2024 Nobilis Tilia s.r.o.
Laboratoře přírodní kosmetiky, Vlčí Hora 147 407 46 Krásná Lípa | IČ: 25497006 | DIČ: CZ25497006
Nobilis Tilia je zapsaná v Obchodním rejstříku, vedeným Krajským soudem v Ústí nad Labem oddíl C, vložka 21050.
Vývoj v inspirum, internetový obchod inspishop.